ΝΕΑ

Επίσκεψη διαμονή στο Άγιο Όρος. Προσκύνημα στις 6-7-8 Μαρτίου.

Επίσκεψη διαμονή στο Άγιο Όρος.Συνδυάστε τη σύντομη παραμονή σας στη Χαλκιδική για τις διακοπές σας, με μια επίσκεψη στο πιο ζωντανό κομμάτι της ορθοδοξίας, με δυνατότητα μετάβασης και αναχώρησης ακόμα και την ίδια ημέρα και δείτε από κοντά τα μοναδικά κειμήλια του Αγίου Όρους.

Διοργάνωση προσκυνηματικών εκδρομών στο Όρος Άθως, με έμπειρο εξειδικευμένο ξεναγό 25 ετούς εμπειρίας και γνώσης των μυστικών του Αγίου Όρους. Επισκεφθείτε τις μονές του Αγίου Όρους, βάση του προγράμματος που θα επιλέξετε.Οδοιπορικά και πεζοπορίες στο Άγιο Όρος, ένα ιερό τοπίο μοναδικής ομορφιάς και πνευματικότητας για μια αξέχαστη εμπειρία.Μοναδικοί θησαυροί της ορθοδοξίας, ατελείωτα και ανεκτίμητα ιερά κειμήλια, θαυμάσιες Αγιογραφίες και βυζαντινές εικόνες , βιβλιοθήκες με περγαμηνές, τα παλιά μοναδικά Ευαγγέλια που σώζονται στο Άγιο Όρος.Μεταφορές από την Ουρανούπολη για το Όρος ακτοπλοϊκώς είτε με το ferry της γραμμής ή ταχύπλοο. Εντός του Αγίου Όρους μεταφορές μεταξύ των μονών με μίνι βαν.Διαμονή στις Ιερές μονές ανάλογα με την διαθεσιμότητα προς φιλοξενία. Σε ιδιαίτερες περιπτώσεις, δυνατότητα διαμονής και σε Αγιορείτικα κελιά. ΛΕΙΨΑΝΑ που ευωδιάζουν Άγιο Μύρο από τους Αγίους της Εκκλησίας μας, ατελείωτα και ανεκτίμητα είναι τα ιερά κειμήλια, οι θαυμάσιες Αγιογραφίες, οι βυζαντινές εικόνες ,οι βιβλιοθήκες, με τις περγαμηνές, τα  ειλητάρια από μεμβράνη τα παλιά μοναδικά Ευαγγέλια  που σώζονται  στο Άγιο Όρος  καθώς οι ιερές Μονές κατέχουν πολλούς, ιδιαίτερους και μοναδικούς θησαυρούς της Ορθοδοξίας.

Οι σκήτες τα κελιά και η έρημος του Αγίου Όρους στο νότιο μέρος του ποδιού, είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ψυχής του Όρους.