ΝΕΑ

Άγιον Όρος προσευχή για την Πανδημία,και η Αγία Κορώνα

Άγιον Όρος. Στην περίπτωση πανδημιών
Στην περίπτωση πανδημιών, έχουμε τον Άγιο Χαράλαμπο, τον Άγιο Νικηφόρο τον Λεπρό (ο οποίος είναι ήδη πολύ διάσημος) και, πιο πρόσφατα, την Άγια Κορώνα, στην οποία πολλοί άνθρωποι προσεύχονται σήμερα ενάντια στο ξέσπασμα της πανδημίας

Περισσότερα

Επίσκεψη διαμονή στο Άγιο Όρος. Προσκύνημα στις 6-7-8 Μαρτίου.

Επίσκεψη διαμονή στο Άγιο Όρος.Συνδυάστε τη σύντομη παραμονή σας στη Χαλκιδική για τις διακοπές σας, με μια επίσκεψη στο πιο ζωντανό κομμάτι της ορθοδοξίας, με δυνατότητα μετάβασης και αναχώρησης ακόμα και την ίδια ημέρα και δείτε από κοντά τα μοναδικά κειμήλια του Αγίου Όρους.

Περισσότερα

Προσκύνημα στο Άγιο Όρος στις 24-25-26 Ιανουαρίου.

Άγιον Όρος Η εκκλησία του Πρωτάτου, των Καρυών, του Αγίου Όρους
Η Καρυές είναι η έδρα του αυτοδιοικούμενου σώματος του Αγίου Όρους και η έδρα του «πρώτου» από τον 10 αιώνα. Εκείνη την εποχή ο οικισμός περιελάμβανε μερικά μικρά παλαιότερα μοναστήρια και τις κατοικίες των εκπροσώπων μακρινών.

Περισσότερα

Mount Athos the meaning of time

Mount Athos. Eternity cannot simply be an unchangeable substance, it cannot be like eternal self-sustaining law. Such eternity cannot be inexhaustible and creative.The fact that it is inexhaustible and creative comes from its interiority, which is one of a personal Existence.

Περισσότερα