ΝΕΑ

Άγιο Όρος και Βίβλος βασισμένο στη Σοφία Σιράχ

Δώστε στους γιατρούς την τιμή που αξίζουν, γιατί ο Κύριος τους έδωσε το έργο τους. Η ικανότητά τους ήρθε από τον Υψίστο, και οι βασιλιάδες τους ανταμείφθηκαν γι ‘αυτό.

Η γνώση τους τους δίνει μια θέση σπουδαιότητας και ισχυροί άνθρωποι τις κρατούν σε μεγάλη εκτίμηση.Ο Κύριος δημιούργησε φάρμακα από τη γη και ένας λογικός άνθρωπος δεν θα διστάσει να τα χρησιμοποιήσει. Δεν κάποτε ένα δέντρο έκανε πικρό νερό ικανό να πίνει, ώστε να μπορεί να γίνει γνωστή η δύναμη του Κυρίου;

Έδωσε ιατρικές γνώσεις σε ανθρώπους, για να τον δοξάσουμε για τα θαύματα που κάνει. Ο φαρμακοποιός αναμιγνύει αυτά τα φάρμακα και ο γιατρός θα τα χρησιμοποιήσει για να θεραπεύσει ασθένειες και να ανακουφίσει τον πόνο. Δεν υπάρχει τέλος στις δραστηριότητες του Κυρίου, που δίνει υγεία στους ανθρώπους του κόσμου.

Το παιδί μου, όταν αρρωστήσετε, μην το αγνοήσετε. Προσευχήσου στον Κύριο και θα σε κάνει καλό. Εξομολογήστε όλες τις αμαρτίες σας και καθορίστε ότι στο μέλλον θα ζήσετε μια δίκαιη ζωή. Προσφέρετε θυμίαμα και προσφορά σιτηρών, τόσο ωραία όσο μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

Κατόπιν καλέστε τον γιατρό – γιατί ο Κύριος τον δημιούργησε – και τον κρατήστε δίπλα σας. το χρειάζεσαι. Υπάρχουν φορές που πρέπει να εξαρτάται από την ικανότητά του. Η προσευχή του γιατρού είναι ότι ο Κύριος θα τον κάνει ικανό να διευκολύνει τον πόνο των ασθενών του και να τους κάνει και πάλι καλά. Όσο για το άτομο που αμαρτάνει ενάντια στον Δημιουργό του, αξίζει να είναι άρρωστος.

Από την Βίβλο